Cégünk 1993. óta működik Pécs történelmi belvárosában. A régióban elsőként alakult a maga összetett szolgáltatói profiljával. Fő profilunk a fordítás, tolmácsolás, mely mellett hatékony albérlet-közvetítői tevékenységet is folytatunk.

Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező háttérrel teljesítjük fordító, tolmács és gépíró, szövegszerkesztő megrendeléseinket. Ebben a szolgáltatói körben a diszkréciót alapvető követelménynek tekintjük.

Ügyfélkörünk nemcsak cégekből, hatóságokból, intézményekből áll, ugyanolyan körültekintéssel, türelemmel és alapossággal szolgáljuk ki a lakosságot. 20 éves tapasztalatunknak, hírnevünknek és jó kapcsolattartásunknak köszönhetően hatékony, gyors segítséget nyújtunk az egyéb bel- és külföldről érkező ügyfeleinknek.
Üzletpolitikai irányvonalunk meghatározása során a megrendelő igénye elsőrendű szerepet kap. Törzs ügyfeleinknek (keretszerződés aláírásával) rendszeres megrendelés esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk!  Fő szempontunk a minőség/megbízhatóság/rugalmas ármeghatározás.
Az elmúlt évek során sikerült kialakítunk azt szakmai teamet, akik nélkül az elismerés és a zökkenőmentes munkavégzés elképzelhetetlen lenne.

Nos, kedves látogató dióhéjban ez a mi kis csapatunk.
Bízunk benne, hogy Ön is mielőbb meggyőződik szolgáltatásunk magas színvonaláról és ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Rólunk

Updated on 2015-12-30T19:01:19+00:00, by Perfektfordító.