perfekt_naptar_2014 Cégünk 1993. óta fordítói fő profillal működik Pécs történelmi belvárosában; a régióban elsőként alakult és egyedüli a maga tevékenységi körében. Ügyfélkörünk nemcsak cégekből, hatóságokból, intézményekből, vállalatokból áll, ugyanolyan körültekintéssel, türelemmel és alapossággal szolgáljuk ki a lakosságot is.

Tapasztalatunknak, szakmai felkészültségünknek, hírnevünket és jó kapcsolatainknak köszönhetően hatékony, gyors segítséget nyújtunk az egyéb bel- és külföldről érkező ügyfeleinknek.

A közel 20 év alatt kialakítottuk azt a kb. 100 fős, többségében diplomásokból álló szakfordítói teamet, akik az Önök megrendeléseit teljesítik. Professzionális fordításokat közel 40 nyelven (angol, arab, bolgár, bosnyák, cseh, dán, észt, finn, francia, flamand, görög, héber, holland, horvát, izlandi, japán, katalán, kínai, lengyel, lett, litván, magyar, makedón, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, török, ukrán), általános és speciális szakterületeken is kifogástalanul, garanciával teljesítünk. Ügyintézésünk udvarias, gyors és megbízható; a diszkréció és titoktartás alapvető követelmény minden munkatársunk számára. Üzletpolitikai irányvonalunk meghatározása során elsőrendű szerepet kap az ügyfél igénye és maximális elégedettsége. Hivatalos iratok esetében fordításainkat záradékkal látjuk el.

Árak:
Árainkat rugalmasan, az egyszerű ügyfél számára is érthetően alakítottuk ki, az ún. vállalási árat alkalmazzuk. Ennek pontos és korrekt meghatározásához szükséges a fordítandó anyag (nagyobb terjedelem esetén annak egy részének) megtekintése. Ezután pontos vállalási árat közlünk Önnel, figyelembe vesszük a forrást, a célnyelvet, az anyag jellegét, valamint terjedelmét, így mindig előre tájékoztatjuk a fizetendő összegről. Ezt a formát – ügyfeleink maximális megelégedésére – szinte egyedülállóan alkalmazzuk, mely az alapja a gördülékeny és súrlódásmentes együttműködésnek. E módszernek köszönhetően fordítási áraink országos szinten versenyképesek.

Határidők:
A normál vállalási határidő (terjedelemtől függően) 5 munkanap, de nem okoz gondot akár az aznapi teljesítés sem.
Sürgősségi felárak:
–    aznap (6 órás) megrendelés esetén: +150%
–    24 órás megrendelés esetén: +100%
–    48 órás megrendelés esetén: +70%
–    72 órás megrendelés esetén: +60%
–    96 órás megrendelés esetén: + 50%.
Rendszeres megrendelés esetén törzs ügyfeleinknek – keretmegállapodás aláírásával – jelentős kedvezményeket biztosítunk. További esetleges kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Bízunk benne, hogy Ön is mielőbb meggyőződik szolgáltatásunk magas színvonaláról és Önt is ügyfeleink között köszönthetjük.

Fordítás/tolmácsolás

Updated on 2015-07-23T09:42:24+00:00, by Perfektfordító.